About

Bag dette website finder du Projektleder, iværksætter og produktionsleder Rasmus Balslev-Olesen og firmaet B.Production.

Igennem mange år har jeg arbejdet med projekter i bred forstand, lige fra opstart af tøjagentur til udvikling af temaaviser til de store dagblade. Som søn af en selvstændig Arkitekt- og indretningsfamilie har jeg lige fra barns ben, været involveret og beskæftiget med indretning og projekter generelt. I  år 2000 ledte det mig til København hvor jeg begyndte at lave scenografi i filmbranchen hvilket jeg løbende har været beskæftiget med lige siden.

I 2003 til 2006 studerede jeg på projektlederuddannelsen Kaospiloterne i Århus, hvilket sidenhen har ført mig i nye og spændende retninger blandt andet inden for trykte medier, events, konferencer og iværksætteri, krydret med 1-2 filmproduktioner om året.

Jeg holder meget af at prøve nye udfordringer, hvilket passer rigtig godt ind i titlen som projektleder, hvor jeg både som ansat såvel som selvstændigt kan udforske og lærer igennem mit arbejde.

Jeg er kendt for at være en god netværker, med sans for at se muligheder frem for begrænsninger og har altid antennerne ude efter interessante samarbejdspartnere såvel som mulige fremtidige kollegaer.

Brug websitet her som inspiration og vær ikke bange for at tage kontakt hvis du har spørgsmål eller brug for en kollega på et projekt du sidder med.

God fornøjelse og på gensyn.

Comments are closed.